Sofia och Niklas, "hemlig" bröllopsfest i augusti.

Vad tyckte ni om er fest?

Vi hade högt ställda förväntningar, men de överträffades. Det var så fint i lokalen med dukning, blommor, ljus och ni såg till att hela festen flöt på jättebra. Det var riktigt proffsigt!

Något som var extra bra?

Att ni kände av när saker och ting skulle tas fram/plockas undan, skötte allting smidigt och proffsigt och anpassade er under kvällens gång (såsom att baren flyttade ner från ladan till där dansgolvet var). Det var också väldigt väldigt fint i såväl festlokalen som i trädgården. Fantastisk miljö.

Vad tycker ni om lokalerna/utemiljön?

 

Helt fantastisk!

middagsentreHur var vädret och hur påverkade det partyt?

Vi hade fint väder, men ingen högsommarvärme. Det var positivt att det var så fint att man kunde vara utomhus hela kvällen/natten, men utan att det var för varmt inne under middagen. (Vi har både skuggning och värme i växthuset så det funkar i alla väder. Några av de andra festerna var under värsta värmeböljan men vi kan hålla temperaturen nere tillräckligt).

Hur upplevde ni oss som värdpar före och under festen?

Vi kände att vi fick förtroende för er på en gång och det kändes tryggt genom hela festplaneringen. Vi gillade att ni hade en inställning av att allting är möjligt och att ni lyssnade på oss och våra idéer även om ni kom med egna förslag baserat på era tidigare erfarenheter. Vi tyckte att ni kände av oss som kunder, det var mycket positivt!

Vad tyckte era gäster?

Gästerna var väldigt nöjda och en hälsning från toastmasters som tyckte att samarbetet med er fungerade mycket bra.

nattmingelVilken cateringfirma valde ni och hur nöjda var ni med maten?

Grannköket catering, vi var väldigt nöjda. Det enda som vi skulle vilja framföra är att det kan bli smidigare/enklare att provsmaka menyn. Nu skulle vi åka iväg till Rimbo vilket var svårt då vi inte bor i trakten. Vi ger dem en stark 4. (Grannköket meddelar att all provsmakning nu sker i Norrtälje).

Har ni något tips till oss och våra framtida kunder?

Att ha en klar tanke om logistiken så att det är bestämt på förhand hur det löser sig, vi är så tacksamma för att ni ställde upp för oss, men för er egen skull är det nog bra om det struktureras upp i förhand. Sammanställ en bank med kontaktuppgifter till bra cateringfirmor, DJ, musikanläggning etc som gör det smidigt för kunden att kontakta dem. (Detta är självklart sådant vi har på vår lista men vi har mer i huvet än vad vi tecknat ned på papper).

På det hela taget, upplevde ni festen som prisvärd?

Ja

Skulle ni rekommendera andra att boka vår festlokal?

Absolut, vi är jättenöjda

 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän


Följ oss

Öppet

Vardagar 10-18
Lör- och helgdagar 10-16
Gäller såväl trädgård som restaurang
 

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen 1

Hitta oss