Julia och Tobias, oktoberbröllop 2014.

Vad tyckte ni om er fest?

Vi är jättenöjda med festen och arrangemanget i sin helhet. Det var kul att se hur dekorationer och dukning växte fram dagarna innan och att ändå bli glatt överraskade när vi gjorde entré efter vigseln.

Något som var extra bra?

Den omsorgsfulla dekorationen och att få vara i en så vacker och speciell miljö som ni erbjuder.

 

dukning

Något som saknades?

En detalj som vi saknade (och inte hade tänkt på innan) är en avskiljare till dansgolvet som hade kunnat göra det lite mer intimt. Klädhängarna fungerade dock som en bra nödlösning. (Vi funderar förstås på en flexibel lösning)

Vad tycker ni om lokalerna/utemiljön?

Lokalen var perfekt för ca 75 personer. Det var också kul att vi kunde utnyttja trädgården och ladan vid fördrinken trots att det var en oktoberdag. Chillout-rummet var ett bra alternativ till de som ville ta en liten paus från dansen. (”Chilloutrummet” öppnar vi när man kan förvänta sig lite sämre väder.)

Hur var vädret och hur påverkade det partyt?

Eftersom bröllopet var i oktober hade vi inte räknat med bra väder, men just denna lördag var det både soligt och inte så kallt så det gick utmärkt att vara såväl utom- som inomhus.

Hur upplevde ni oss som värdpar före och under festen?

Bra tillgänglighet, snabba att svara på våra mail och också vid spontanträffar under helgerna. Ni är enkla och trevliga att ha kontakt med. Både före och under festen upplevde vi er som mycket professionella. Vi uppskattade också att ni kom med många egna bra idéer och förslag och att ni också var öppna för alla våra.

Vad tyckte era gäster?

Vi har bara hört lovord från våra gäster. De uppskattade miljön, lokalen och servicen. Brudbuketten som Helena band fick också många fina komplimanger.

Vilken cateringfirma valde ni och hur nöjda var ni med maten? 

kvällsstim

Vi valde Grannköket som cateringfirma och är mycket nöjda med vårt val. Sandra och hennes team är väldigt professionella och också väldigt enkel att ha att göra med. Man känner sig heltrygg! Flera av våra gäster påpekade även efteråt att det var den bästa maten de har ätit på bröllop. Grannköket får 5 av 5.

Har ni något tips till oss och våra framtida kunder?

Behåll enkelheten och flexibiliteten i era arrangemang och fortsätt att komma med bra tips.

På det hela taget, upplevde ni festen som prisvärd?

Ja, festen inklusive vickning var helt rätt prissatt. Att man kan ta med egen alkoholhaltig dryck gjorde att det inte behövde sticka iväg för mycket vilket vi tror är attraktivt. Inga oväntade tilläggs- eller extraavgifter gjorde att det kändes enkelt att ha koll på kostnaderna.

Skulle ni rekommendera andra att boka vår festlokal?

Utan tvekan ja! Lokalen lämpar sig inte bara för bröllop, men även andra större fester.

 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän


Följ oss

Öppet

Vardagar 10-18
Lör- och helgdagar 10-16
Gäller såväl trädgård som restaurang
 

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen 1

Hitta oss