Johanna och Dennis, julibröllop.

Vad tyckte ni om er fest?

Vi är mycket nöjda med vår fest på Kröns trädgård. Alla våra gäster talar fortfarande ( 9 månader efter ) om den fina miljön och härliga stämningen vi bjöd på. 

Något som var extra bra?

Vi uppskattade verkligen att ha fördrink i den vackra ladan, det var så fint ordnat med blommor och diverse dekorationer. Även att vi kunde grilla korv där uppe vid midnatt.

Något som saknades?

Vi saknade ett dansgolv, det blir lite hårt med betong golv, både att dansa på samt känslan i lokalen. Man skulle kanske kunna lägga ut trasmattor i loken för att göra den lite mjukare. (Vi jobbar på en lösning fortfarande)

 

Vad tycker ni om lokalerna/utemiljön?

Lokalerna överträffade verkligen våra förväntningar. Vi hade inte sett lokalen uppdukad till bröllop innan så vi fick lita på Helena & Gösta. Det blev så vackert med blommor och ljus / ljuslyktor som de dekorerade med. Vi valde klädda stolar, detta tycker jag ska vara det självklara valet i bröllopspaketet.

dukningHur var vädret och hur påverkade det partyt?

Vi hade turen att få toppenbra väder, växlande molnighet men mestadels sol. Vi var lite oroliga att det skulle bli för varmt i växthuset, men det blev det inte trots att solen låg på hela dagen.

Hur upplevde ni oss som värdpar före och under festen?

Först upplevde vi det lite struligt att komma överens om detaljplaneringen, men sen förstod vi att det var ju för att ni hade så otroligt mycket att stå i. Ju närmre vi kom datumet desto mer satt allting på plats.

Vårt bröllop blev exakt som vi hade tänkt oss när vi beslutade oss för att tillbringa det hos er. Den tid ni la ner och allt fint som ni gjorde för oss, det uppskattar vi verkligen. Vi vill också ge ett stort TACK till er personal som sprang runt och fixade hela kvällen för att vi skulle kunna slappna av och bara njuta.

Vad tyckte era gäster?

Våra gäster var lyriska över att få vara med på vår dag. De trivdes bra i miljön, de uppskattade framför allt fördrinken med tillhörande tipspromenad som vi ordnade i trädgården. De uppskattade att vi serverade tårta / kaffe i bufféform ute i trädgården. Efter många långa tal var det skönt att få röra på sig och slå sig ner bredvid någon de kanske inte partat med under middagen. Det talas även mycket gott om vår grillade korv vi serverade vid midnatt. Även den ute i trädgården.

Vilken cateringfirma valde ni och hur nöjda var ni med maten? Ge gärna betyg här från 1-5.

Vi valde att jobba med AVFrantzen  ( www.avfrantzen.se ) Vårt tema var trädgårdsbuffé, vi ger catering firman 5 poäng. Efter maten serverades en ostbricka från Väddå Gårdsmejeri. Tårtorna bakades av bagaren på Kröns Trädgård.

 Har ni något tips till oss och våra framtida kunder?

Utnyttja den vackra trädgården , gör en tipspromenad så gästerna får samla sig och komma i god stämning innan middagen. Här får gästerna vandra runt i vacker miljö och njuta.

Gösta & Helena erbjöd oss att sova över på gården, det var otroligt smidigt på natten att bara smyga undan.  För övriga gäster som inte bodde på Väddö Folkhöskola förbokade vi taxibilar.

Vi vill verkligen rekommendera att ha en tårtbuffé i stället för klassiska bröllops tårtor. Att servera den i trädgården var ljuvligt med alla färger i kombinationer.

Då man hyr lokalen samt tillbehör i form av  antal tallrikar, bestick, glas m.m så tycker vi att ni borde satsa på att sätta ihop ett bröllopspaket där allting ingår.  Då är det lättare att sätta en egen budget, det är ganska många olika kostnader som man ska räkna med inför ett bröllop samt att det är mycket i planeringen att tänka på.  Det vore super om man kunde få en lista från er på olika samarbetspartners som man kan kontakta gällande exempelvis musik, dessert, fotograf, boende. (Tack för de tipsen)

På det hela taget, upplevde ni festen som prisvärd?

Ja med tanke på hur mycket hjälp vi fick under kvällen av er personal, som förövrigt stod med ett glatt humör hela kvällen. Vi hade uppskattat om vi vetat mer hur många ni var i personalstyrkan och vad som ingick och inte. Prissättningen var ganska otydlig. (Vi försöker vara flexibla i det här fallet. Vi måste vara tydligare att vi måste förbehålla oss rätten att ha personal så det räcker. Vi skickar hem, (den trötta), peronalen så fort de inte behövs längre.)

Skulle ni rekommendera andra att boka vår festlokal?

Självklart vill vi rekommendera att ha fest/bröllop på Kröns trädgård, det är ett otroligt vackert ställe med alla möjligheter att göra er tillställning till den bästa.

 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän


Följ oss

Öppet

Vardagar 10-18
Lör- och helgdagar 10-16
Gäller såväl trädgård som restaurang
 

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen 1

Hitta oss