Linda och Örjan

Vad tyckte ni om er fest?

Fantastisk! Den roligaste kvällen i våra liv hittills. Allt var precis så som vi ville ha det. Lagom tillfixat, personligt, vackert, avslappnat och så otroligt njutbart.

Något som var extra bra?

 

Den personliga och trevliga stämningen! Det kändes dessutom aldrig stressigt, trots många olika ”moment” kvällen igenom. Allt flöt på i ett mycket bra tempo. Exempelvis; ljusen tändes precis i rätt tid, allt fix kring servering och ommöblering från middag till fest utan att det störde alls. Till och med regnskuren var vältajmad då det fick alla gäster att snabbt befinna sig inne i växthuset och sätta sig till bords.

regn

Något som saknades?

En högtalaranläggning på plats hade varit mycket smidigt. (Finns sådana planer)

Vad tycker ni om lokalerna/utemiljön?

Sagolikt! Superfint! Om vi ska hitta något att anmärka på är det kanske det något skrala utbudet av toaletter. (Vanliga toaletter är väldigt svårt att skapa flera som det ser ut nu).

Hur var vädret och hur påverkade det partyt?

Prima väder. En kort regnskur som kom i helt rätt tid (se ovan). Annars, varken för varm eller kallt – underbart.

Hur upplevde ni oss som värdpar före och under festen?

Hade kanske önskat bättre/mer frekvent återkoppling på mail mer löpande när vi planerade den stora dagen. När bröllopet närmade sig (ca 1 vecka före) kände vi verkligen att vi fick ert fulla fokus och engagemang. Ni kom hela tiden med goda råd och ideér, samt input på hur tidigare fester hade varit upplagda, vilket kändes mycket tryggt och bra. Rutinerat. Därtill upplevde vi er som mycket flexibla och anpassningsbara. Det märktes att ni värnade om att festen skulle blir vår och kännas personlig. Under själva festen kändes er insats som värdpar mycket rutinerad och proffsig!

Vad tyckte era gäster?

De verkar ha haft superskoj! Bra dansgolv och även utrymmen att hänga/tjöta i. Många kommenterade den fina miljön och speciella lokalen. Alla vi hört ifrån säger att de hade en riktigt rolig kväll! Kommentarer har bl.a. varit att festen kändes verkligen som ”vi”, alltså att den gav ett mycket personligt intryck. Dagarna efter hade flertalet dansande gäster lite ont i ben och fötter – det tär att dansa på betonggolv. (Detta måste vi lösa omgående, vanligaste klagomålet, dock inte så lätt att hitta flexibelt underlag som snabbt går att lägga ut.)

Vilken cateringfirma valde ni och hur nöjda var ni med maten? Ge gärna betyg här från 1-5.

Triller Mat & Bröd. FANTASTISKT! 5 av 5!!

Har ni något tips till oss och våra framtida kunder?

Bättre samarbete med folkhögskolan om kunderna önskar övernattning. Det var framförallt kring denna del som vi fått negativa kommentarer från våra gäster. Bl.a. upplevdes boendet som väl drygt samt att det inte var bäddat innan och att det inte fanns handdukar och/eller tvål på toaletterna.

På det hela taget, upplevde ni festen som prisvärd?

Ja!

Skulle ni rekommendera andra att boka vår festlokal?

Absolut! Utan tvekan. Det har vi redan gjort! ;)

Om ni åt också frukost här, lagad av oss själva, hur upplevde ni den?

Fantastisk! Rikligt, vällagat. Gott!! Schysst att vi fick vara med och ha åsikter om vad som skulle finnas i buffén. Pannkakorna uppskattades extra mycket av flera gäster (och oss själva).

 

Kontakta oss

Telefon: 0176-510 41
E-post: kontakt(att)vår domän


Följ oss

Öppet

Vardagar 10-18
Lör- och helgdagar 10-16
Gäller såväl trädgård som restaurang
 

Adress

Kröns Trädgård AB
Tivängsvägen 11
764 91 Väddö
Besöksadress: Hammarbyvägen 1

Hitta oss